אתר תלמידי בית הספר לאימון אישי NCS

               סדנת בישול NCS מפתיעה עם
             
                                   דר' גלית סלע MSC  DMD ND 
                       נטורופתית והרבליסטית קלינית, 

 
ד"ר סלע תעביר 3 מפגשים מרתקים 
במרכז הדרכות NCS ברמת גן
"אוכל, בריאות, ובישול טעים ומזין
בהכנה מהירה ופשוטה"
 
דר' סלע, יועצת אקדמית בכירה לתזונה נטורופתית
ואורח חיים בריא
בביה"ס למאמני תזונה NCS.

מנחה קורסים לתזונה נטורופתית NCS, קורסי בישול בריא NCS
המלווים בלמידה חוויתית
על ערכים תזונתיים של מרכיבי התבשילים הטעימים.
בוגרת ביה"ס היוקרתי ללימודי נטורופתיה ותזונה טבעית  
באוניבסיטת תל אביב, 
בקמפוס "ברושים". 
דר' גלית סלע מביאה איתה ל NCS רקע אקדמי עשיר, קליני,
מחקר (מרכז רפואי רמב"ם בחיפה), והוראה. 
 

  

על הסדנא: 
הסדנה כוללת שני מפגשים עיוניים עם הדגמות ומפגש בישול מעשי אחד.
ימי שני
 4.8.14  - (10.00-12.00)  
11.8.14 -  
(10.00-12.00)  
 18.8.14  - 
(10.00-13.00) 
במפגשים העיוניים נלמד להכיר מזונות שונים, את ערכם התזונתי
ואת חשיבותם למערכות הגוף השונות.
נכיר את קבוצות המזון השונות:
פירות וירקות ממגוון צבעים, מרקמים וטעמים ונכיר את היתרונות בכל סוג,
מה לאכול לפני האוכל? מה לאחר האוכל?
דגנים מלאים מה ההבדלים ביניהם, מי מהם מכיל גלוטן, אופני השימוש בכל סוג
ותכונותיהם בבישול, מה ההבדל בין כוסמת לכוסמין? ממה עשוי קוסקוס וממה בורגול?
מהם הגריסים? ומה נתנו בברית המועצות לאכול כשלא היו תרופות נגד סכרת?
קטניות, מה ההבדל בין קטניות קשות ורכות, סוגים שונים שאולי לא הכרתם עד היום ואת אופן ההשרייה,
הבישול והשימוש הנכון בכל סוג. נבין שגם בעלי קיבה רגישה יכולים לצרוך מוצר נפלא זה
אך יש לדעת כיצד לעשות זאת נכון.
זרעים ואגוזים מזונות חשובים ביותר בצורתם הטבעית, עשירים בשומן בריא,
מינרלים וויטמינים, מעשירים את התזונה ומגוונים את הטעמים.
תבלינים שמוסיפים לנו את הפלפל לחיים. האם הם מוסיפים רק טעם או גם בריאות?
איך נוכל לצמצם את כמות המלח בלי לפגום בטעם?
נבין למה ההודים מוסיפים הל לאוכל ואילו היפנים אוכלים את הסושי דווקא עם ווסאבי.
אילו תבלינים מקררים ומתאימים לקיץ ואילו תבלינים מתאימים לימי החורף לחמם אותנו
ומה עם הכורכום שכולם מדברים עליו?
בישול בריא יכול להיות גם טעים ומהיר אך לשם כך יש להתארגן מבעוד מועד.
אתן לכם טיפים כיצד להתארגן עם קניית המזון, הכנתו, שמירתו וגיוון בטעמים.
בישול בריא יכול להיות טעים כבר אמרתי? 
אז במפגש השלישי נכין מטעמים ממבחר המזונות החדשים שהכרנו,
נתנסה בצורות בישול חדשות, בחומרי גלם חדשים ובטעמים נפלאים.
לאחר סיום הבישול נשב לסעודה בה נהנה מהמטעמים שיצאו תחת ידינו.
 
מספר המקומות מוגבל ל  10 משתתפים.





 בית הספר NCS מקיים ארבעה קורסים לאימון ותזונה: 

 

 


להרשמה ופרטים נוספים לחצו כאן >>  


   
     להרצאתו של דר' דני קרת על 3 בדיקות דם חיוניות לחצו כאן >>


        

      קורס מאמנים NCS - מנהל אקדמי: ד"ר צבי פוס
     




       דף זה מיועד לתלמידי NCS בלבד, למטרות לימוד והוראה בלבד. לחומר ההוראה
      זכויות יוצרים ואין להשתמש בו לפרסום, או לכל מטרה אחרת, ללא אישור
      המנהל האקדמי של NCS, ד"ר צבי פוס.    
 
   בית הספר לאימון אישי - גליקסברג 7 תל אביב 69412   טל. 0777-80-90-99   פקס. 03-6490048   /  © כל הזכויות שמורות לבית הספר לאימון אישי
 
עיצוב ובניית אתר - רועי אראלי השפעה באינטרנט