אתר תלמידי בית הספר לאימון אישי NCS

   טיפים לבישול בריא מצוות NCS
 


בי"ס NCS בדק ומצא עבורכם: בישול בריא בסירים מיוחדים ללא טיגון וללא מים.
מה היתרונות? איפה משיגים? וכמובן מתכון קייצי מפנק.


יתרונות השיטה לבישול בריא:
טיגון בריא ללא שמן- מניעת הווצרות רדיקלים חופשיים ומניעת התחמצנות המזון.
  הפחתת כמות הקלוריות שאנו צורכים שמקורן בשמן אין יותר שימוש בשמן לטיגון והאוכל דיאטתי.
* בישול בלי מים- אין נוכחות מים ולכן אין מסיסות של ויטמינים ומינרלים.
בישול בתת-לחץ- בישול ללא נוכחות אויר ובכך מניעת התחמצנות המזון.
בישול בלי מלח- אין מים בסיר ולכן האוכל לא הופך להיות טפל ושומר  על מלחיו, טעמיו וצבעיו הטבעיים.
בישול בזמן קצר- שימור יותר ויטמינים, 
שמירה על התאית (סיבים תזונתיים) שבירקות.
בישול בטמפרטורה נמוכה- שימור יותר ויטמינים.
 

  מתכון קייצי בסירי GCC

לחמם סיר GCC  למשך 3-4 ד'

לשים בתחתית החמה בצל גדול קצוץ ו-20-30 עגבניות שרי חתוכות לרבעים.

לסגור את מכסה ו"לטגן" (כמובן בלי שמן) 4 דקות.

להוסיף לסיר 5 שיני שום כתושות וחצי כוס פטרוזיליה קצוצה ולבשל עוד 2 ד'-לערבב הכל היטב.

להעביר לכלי הגשה וכשהכל מתקרר מעט להוסיף מיץ מחצי לימון סחוט ו6 כפות שמן זית איכותי.

 

בתיאבון!



 

קורס  יסודות לאימון ותזונה - NCS > 

קורס מלא להכשרת מאמנים - NCS > 

קורס משולב להכשרת מאמני תזונה ומאמנים אישיים > 



 


מלאו פרטים וניצור עמכם קשר בהקדם: 
 
   
 
   בית הספר לאימון אישי - גליקסברג 7 תל אביב 69412   טל. 0777-80-90-99   פקס. 03-6490048   /  © כל הזכויות שמורות לבית הספר לאימון אישי
 
עיצוב ובניית אתר - רועי אראלי השפעה באינטרנט