אתר תלמידי בית הספר לאימון אישי NCS

    מה זה עושה בצלחת שלי? 

       הרצאתו של ד"ר אורי ציזיק בערב פתוח ומהנה עם בוגרי NCS
       ב- 
9.9.12

 

בהרצאתו של אורי צ'יזיק נבין את הסודות הגדולים של המזון שאנחנו אוכלים
וכיצד להפיק מהם את המיטב לחיים נעימים ומספקים יותר.

ב-9.9.12 בבית הספר NCS, רוקח 118 ר"ג.
       
 

אז מה בעצם טבעי לנו לאכול? והאם מזון שאינו טבעי לנו יכול להתאים לגוף שלנו?

אורי מאיר-צ'יזיק יעשה לכם סדר בצלחת.
בואו לשמוע מה ההיסטוריה המרתקת של המזון עושה לאוכל שלכם.
היסטוריה שלא נשארה בעבר אלא חיה ומתקיימת היום בגוף של כל אחת ואחד מאיתנו.

שיחות מרתקות על מה שאתם אוכלים ועל התפריט שלכם, שהוא תוצר של ארבע מהפכות,
אשר הפכו את הצלחת על פיה..
עד שהיום לא נותר כמעט זכר לתזונה שליוותה את התפתחות הגוף האנושי.



כמה מהנושאים עליהם נדבר:

גנטיקה ובשר – הברירה הטבעית והשינוי הראשון בתזונת האדם.
לחם וחלב – המהפכה החקלאית והשפעותיה על גוף האדם ועל תזונתו.
סוכר – הרעל הלבן. איך הופך רעל למוצר כל-כך זמין וכיצד הוא פועל בגופינו?
מה לאכול? – על האוכל שאנו אוכלים, האוכל שמתאים לנו ואיך למצוא את האיזון ביניהם.
מהי "תזונה טבעית"? – על תוספי תזונה, ויטמינים ומינרלים.
מחשבה אחרת על בריאות – מזון ואיזון – ההיסטוריה המרתקת של הרפואה ההוליסטית.
רפואה מקומית עתיקה – מה ידעו הרופאים העתיקים שיכול לעזור לנו היום? כולל יישומים במטבח הביתי.








 

מלאו פרטים וניצור עמכם קשר בהקדם: 
 
   
 
   בית הספר לאימון אישי - גליקסברג 7 תל אביב 69412   טל. 0777-80-90-99   פקס. 03-6490048   /  © כל הזכויות שמורות לבית הספר לאימון אישי
 
עיצוב ובניית אתר - רועי אראלי השפעה באינטרנט