אתר תלמידי בית הספר לאימון אישי NCS

      ממרח עדשים בריא

 

ממרח עדשים ירוקות
מנה טעימה ובריאה עם אינדקס גליקמי נמוך
העדשים עשירות בברזל, אשלגן, חלבון, סיבים תזונתיים ועוד
 
החומרים:
1 כוס  עדשים ירוקות שטופות (אפשר להנביט את העדשים לילה 1-2 ואז לבשל)                                                                               
1 בצל קטן קצוץ + שום קצוץ (לפי הטעם האישי)                  
1 עגבנייה אדומה קלופה וחתוכה לקוביות קטנות –לא חובה.                    
מיץ מ 1/2 לימון                 
1/2 כפית כמון 1/4 כפית גרגרי כוסברה טחונים מלח פלפל שחור לפי הטעם 
הכנה:
מבשלים את העדשים כחצי שעה עם מים וחצי כפית קימל טחון (למניעת גזים )     
לטגן במעט שמן זית את הבצל והשום עד להזהבה קלה.
 להוסיף את התבלינים, לערבב ולהוריד מהאש.                       
 לסנן  את העדשים המבושלות והרכות להוסיף את תערובת הטיגון עם השמן והעגבנייה ולטחון בבלנדר
אפשר להכין אותה מנה מעדשים בצבעים שונים,  משעועית (הבישול ארוך יותר) ואפונה.
אתם מוזמנים להיות יצירתיים להוסיף/לשנות וליצור משהו שלכם.
אשמח שתשתפו אותי ואכניס את המתכון לאתר
 
דפנה


חזרה לקבוצת מזון דגנים לחצו כאן >>


קורס אימון אישי NCS - מנהל אקדמי ד"ר צבי פוס. 


דף זה מיועד לתלמידי NCS בלבד, למטרות לימוד והוראה בלבד. לחומר ההוראה
זכויות יוצרים ואין להשתמש בו לפרסום, או לכל מטרה אחרת, ללא אישור
 המנהל האקדמי של NCS, ד"ר צבי פוס. 
 

 
   בית הספר לאימון אישי - גליקסברג 7 תל אביב 69412   טל. 0777-80-90-99   פקס. 03-6490048   /  © כל הזכויות שמורות לבית הספר לאימון אישי
 
עיצוב ובניית אתר - רועי אראלי השפעה באינטרנט